Omejena odgovornost

Omejena odgovornost

Ta informacijski portal vsebuje javno dostopne informacije o spletnem igranju blackjacka, o najnovejših oblikah igre, ki so na voljo, in o pogojih, ki jih zahtevajo priljubljene spletne igralnice. Vendar pa ta portal ne ponuja nobenih neposrednih priložnosti za igranje blackjacka ali drugih igralniških iger za denar. Nismo niti spletna stavnica niti upravljavec spletne igralnice.

Naš cilj je zagotovitev visoko kakovostne vsebine in posredovanje javno razpoložljivih informacij z različnih spletnih strani na enem mestu. Ker nimamo nobenega vpliva na te vire, ne dajemo nobene garancije za aktualnost tovrstne vsebine, njeno natančnost ali možne napake.

Upravljavec tega portala ne prevzema nobene odgovornosti za izgube, ki bi jih lahko utrpeli pri igranju spletnega blackjacka in drugih igralniških iger v kateri izmed promoviranih spletnih igralnic. Navodila in igralne strategije ne predstavljajo nobenega jamstva za dobitke v spletni igralnici, uporabljate pa jih izključno na lastno odgovornost. Če ste prepričani, da boste z igranjem blackjacka in drugih igralniških iger ustvarili dobiček, obiščite razdelek o odgovornem igranju in ocenite svojo odvisnost od iger na srečo.

Blackjack