Blackjack Mania

Blackjack Mania

Vedno smo veseli, ko se na trgu pojavi nova klasična igra s kartami. Nič drugače ni bilo v primeru igre Blackjack Mania. Ustvarili so jo bistri umi avtorjev iz podjetja EASIT, ki so pripravili še en originalen dodatek družini blackjack iger. Gre za vrsto tradicionalne igre s kartami in eno od najelegantnejših in najbolj zanimivih različic blackjacka, kar smo jih igrali. Preizkusite jo sami in se navdušite.

Privlačna igra Blackjack Mania s preprostimi pravili

Spletna igra s kartami Blackjack Mania se igra s šestimi paketi po 52 kart. Po vsaki odigrani rundi se karte premešajo. Polog na stavo se izbere z žetoni, pri katerih barva določa vrednost. Po pritisku gumba za deljenje Deal, boste dobili 2 karti. Nato izberete gumb STAND ali gumb HIT, če želite dobiti naslednjo karto. Vse je odvisno od trenutne skupne vrednosti vaših kart in ali vam ustreza.

Posebnosti spletne igre Blackjack Mania

Tudi v igri Blackjack Mania ne manjka posebnosti, ki jih poznamo iz drugih tradicionalnih iger s kartami. Gumb Double lahko uporabite, če je seštevek vaših prvih dveh kart 9, 10 ali 11. Po aktivaciji počakajte na najvišjo karto in na tretjo po vrsti ter zadnjo karto runde, ki jo igrate.

Funkcijo Split lahko uporabite, če sta prvi dve karti enaki. Če ste pritisnili Split, boste igrali dve vzporedni igri z eno karto v vsaki roki. To v praksi vodi do podvojitve začetnega pologa. Nato izberete Stand ali Hit s samo eno izjemo. To je Split pri asu. V tem primeru boste dobili dodatno karto k asu in ta je odločilna. Pri igri Blackjack Mania ni možnosti ponovne razdelitve ali več razdelitev. Najprej vam bo žal, vendar je paradoksalno, da je prav odsotnost tega tista, ki skrbi za miren potek in hitrost igre.

Možnost Insurance v igri Blackjack Mania ima najvišjo raven izplačila pri 2 : 1. Zavarovanje lahko izkoristite proti nasprotnim igralcem blackjacka, če je prva karta delivca as. Ko izberete, da se strinjate z zavarovanjem, v igro pošiljate pol svoje stave. Če delivec dobi »blackjack«, se vam zavarovanje in njegova dvojna vrednost povrneta kot čisti dobitek.

Kaj se je še zgodilo v tej različici blackjacka v primerjavi z drugimi? Obstaja tudi možnost spremembe najmanjšega in največjega pologa na stavo. Njun interval se je močno povečal. Zadovoljni bodo tako mali kot veliki igralci. Vendar ima eno majhno lepotno napako. Manjkajoči žeton visoke vrednosti in odsotnost gumba za največjo stavo upočasnjujeta igro v primeru višje stave zaradi »neskončnega« klikanja do želenega zneska. Potem pa ponovite znesek stave.

Ekskluzivna igra Blackjack Mania v spletni igralnici

Ta igra je res elegantna. Ima preproste in intuitivne krmilnike brez nepotrebnih in zapletenih pravil. Glasba je dovolj dobra, grafična zasnova celotne igre pa omogoča odlično koncentracijo in izkušnjo med igranjem vaše najljubše igre s kartami. Prepričani smo, da boste želeli preizkusiti to izjemno različico igre blackjack.

Share on

Brezplačno poskusite igrati še druge igre z blackjackom

Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam