Nasveti o tem, kako igrati blackjack, strategije igranja blackjacka

Nasveti o tem, kako igrati blackjack, strategije igranja blackjacka

Kako igrati blackjack in zmagati

Spletni blackjack je najbrž edina igralniška igra, pri kateri je igralec po matematičnih izračunih v resnični prednosti, če se le zna izogniti skušnjavi, da bi tvegal, in če ves čas igre sledi določeni strategiji za igranje blackjacka. Prednost izvira iz dejstva, da veljajo za krupjeje pri igri blackjack določene omejitve. V nasprotju z igralcem se krupje ne more samostojno odločati o tem, ali bo povlekel dodatno karto ali ne. Krupje mora vleči dodatno karto, če seštevek njegovih kart ne presega 16. Če ima v kartah več kot 17, mora dodatno karto odkloniti. Naučite se igrati blackjack, pridobite prednost pred igralnico in povečajte svoje možnosti za zmago.

Štetje kart pri blackjacku

Strategija štetja kart pri igranju blackjacka je veliko bolj zapletena, vendar vam lahko v kombinaciji z osnovno strategijo igranja prinese dodatno prednost. Osnova za uspeh pri igranju blackjacka je, da upoštevate pravila v vseh okoliščinah in da ne podležete skušnjavam, ki jih nudijo druge igralne strategije. Ta strategija temelji na možnostih, ki jih ustvarjate s preštevanjem podeljenih kart in tistih, ki so še v kompletu, ter predvidevanjem o tem, katera karta bo povlečena naslednja.

2017-09-28
Preberite več

Osnovna strategija igranja blackjacka

Če želite pri igranju blackjacka uporabiti osnovno strategijo, se morate odločati glede na skupni seštevek kart v rokah in glede na krupjejeve odprte karte. Če imate v kartah 11 ali manj, vedno povlecite dodatno karto. Če pa imate v kartah 17 ali več, je dodatno karto najbolje odkloniti, da igre ne izgubite zaradi seštevka, višjega od 21. Če imate v kartah med 12 in 16, je vaša odločitev o tem, ali boste povlekli dodatno karto ali ne, odvisna od razkrite krupjejeve karte.

2017-09-28
Preberite več
Na tem spletnem mestu uporabljamo piškotke, ki nam pomagajo pri izboljševanju kakovosti prikazane vsebine. Piškotke lahko onemogočite v nastavitvah brskalnika. Z uporabo naše strani se strinjate z uporabo piškotkov, kot je opisano v našem Pravilniku o piškotkih. Se strinjam