European Blackjack Gold

European Blackjack Gold

Poskusite igrati European Blackjack Gold brezplačno

Ste že kdaj videli ali preizkusili pristno spletno igro blackjack? Ne še? European Blackjack Gold podjetja Microgaming je spletna igra, ki je že na začetku pritegnila našo pozornost. Takoj nas je potegnilo v okolje igre in bilo je, kot bi sedeli v pravi igralnici. Razlogi za to vključujejo izviren dizajn igre, zvoke okolice, ki se jim pridruži zvok klavirja v ozadju, in na koncu še uporabniku prijazen vmesnik.

Klasične možnosti, ki jih ponuja European Blackjack Gold

European Blackjack Gold je spletna igra, ki se igra z dvema virtualnima paketoma 52 kart. Pravila so klasična. Vrednost kart temelji na njihovih številkah (od 2 do 10), medtem ko so karte z liki vredne 10, asi pa bodisi 1 bodisi 10.

Na začetku igre boste položili stavo, nato pa prejeli dve karti. Če mislite, da je njihova vrednost blizu 21, kliknite NE POVLECI (STAND). Če namesto tega želite novo karto, pritisnite DODATNA KARTA (HIT). Celo pred tem (in če je vsota vrednosti vaših kart 9, 10 ali 11), lahko podvojite svojo stavo. Na drugi strani bo delivec vlekel karte, dokler ne doseže vsote 17 ali več. Kot zagotovo veste, vaš cilj ni zbrati 21 točk, ampak preprosto premagati krupjeja. Če je vsota vrednosti enaka kot delivčeva, se igra konča s PUSH (vračilo vašega pologa).

Uporaba funkcij zavarovalne stave (Insurance) in razdelitve (Split)

Če dobite dve identični karti (recimo dva kralja), lahko uporabite gumb RAZDELITEV (SPLIT), da ju razdelite – od takrat naprej boste igrali z dvema rokama in dvema pologoma. V tem primeru je nujno predložiti dodatni polog enake vrednosti, kot jo ima začetni polog. Če delivec kot prvo karto prejme asa, lahko uporabite funkcijo ZAVAROVALNA STAVA (INSURANCE), da se zaščitite pred tem, da bi dobil blackjack.

Brezplačno igranje blackjacka

Kot smo že omenili, nas je European Blackjack Gold prijetno presenetil. Zahvala gre predvsem odlični grafiki. Pravzaprav upamo, da po branju naše kratke ocene že odpirate strani spletnih igralnic, da ga boste lahko tudi sami preizkusili. Tudi v brezplačni obliki.

Podrobnosti o igri

Ponudnik igre:
Microgaming
Tema igre:
Spletni casino:
Naša ocena:
Blackjack